Paris, dag 3: new in

Jeg har finkæmmet alle Marais’ vintagebutikker grundigt da jeg var i Paris, men faktisk kun fundet fire ting at tage med hjem – to af hvilke I har set. I onsdags vendte jeg tilbage til en butik jeg opdagede i sommers. Jeg kalder den selv bare Vintage Shop, den ligger på Rue du pont aux Choux og den er helt sikkert min nye topfavorit vintagebutik i Marais! Siden jeg sidst var den har pigen, der ejer butikken virkelig skaffet en masse fantastisk tøj og det, at der var udsalg i kælderen gjorde det heller ikke værre. Jeg fandt denne sindssygt lækre blå strik med plastic-juveler, som jeg simpelthen ikke kunne stå for – og så er den lang nok til at kunne bruges som kjole! Derudover fandt jeg den kæmpelange undertrøje med strandprint. Den går mig cirka til knæet og vil virkelig være lækker til sommer med en blonde BH eller bikinitop indenunder, en scrunchie i håret, store solbriller og et par lækre sneaks. Gud, hvor savner jeg sommeren! Kan I lide mine køb? (for jeg kan!)

I’ve been sifting the vintage shops of Marais when I was in Paris, but I actually only took four things home with me – two of which you’ve already seen. This Wednesday I went back to a shop I discovered in the summer. I call it “Vinatge Shop”, it’s on Rue du pont aux Choux and it one of my definate favorites in vintageshopping in the Marais! Since I was there the last time, the owner of the shop has gotten a lot of gorgeous clothes in her shop and then there wa a sale in the basement – yay! I found this amazing blue knit with plastic-jewels sewn on to it. I just couldn’t resist it, and it’s also long enought to be a dress! I also found this very long tank top with beach print. It goes all the way to my knees and it’ll surely be a hit with a lace bra or bikini top, a scrunchie in the hair, big sunnies and a good pair of sneaks. God, I miss summer! Do you like my buys? (’cause I know I do!)