Det gule Pariseroutfit

Nemesis babe Marie My in Paris shot by Isabella Thordsen outfits-12-3Nemesis babe Marie My in Paris shot by Isabella Thordsen outfits-9-3Nemesis babe Marie My in Paris shot by Isabella Thordsen outfits-1-3Nemesis babe Marie My in Paris shot by Isabella Thordsen outfits-10-3Nemesis babe Marie My in Paris shot by Isabella Thordsen outfits-11-3Nemesis babe Marie My in Paris shot by Isabella Thordsen outfits-6-3Nemesis babe Marie My in Paris shot by Isabella Thordsen outfits-5-3Nemesis babe Marie My in Paris shot by Isabella Thordsen outfits-8-3
LIPS: KIKO, DRESS: BITTE KAI RAND, TURTLE NECK: SECOND HAND, SHOES: ZARA

En af de yndlingsting, jeg havde med til Paris i denne omgang, var den fineste, knaldgule uldkjole fra Bitte Kai Rand. Jeg kan slet ikke stå for så stor en beklædningsdel i komplet gul og så i ren uld oven i hatten!

Netop den her kjole er ret så vild, hvad angår kjoler til hverdagsbrug, men den fik mig til at tænke over, hvor anvendelige langærmede midi- og maxikjoler egentlig er her til efteråret og vinteren. Ret så feminine og så fungerer de til stort set alt, synes jeg. De kan “dresses op” til fest med røde læber, fine sko og et lækkert bælte, eller “dresses ned” til hverdag med en løs hestehale, en rullekrave indenunder og et par støvler eller sneaks.

Netop på grund af min nyfundne kærlighed for langærmede maxi- og midi-kjoler, har jeg fundet en hel masse af slagsen, som jeg straks har sat på ønskelisten over de næste sager, jeg kunne tænke mig at anskaffe mig.

[show_shopthepost_widget id=”1107540″]
[show_shopthepost_widget id=”1107546″]