Paris Haute Couture streetstyle, dag 1

EDIT1
Photobucket
PhotobucketPhotobucketPhotobucketOk, jeg har haft lidet energi til at få redigeret alle mine billeder, mens jeg har været her nede, dog synes jeg ikke I skal snydes for et par af mine fotos. Disse er nogle af de få gode, jeg fik skudt i mandags, hvor sneen dalede ned og det var hundekoldt, hvilket resulterede i et jeg ikke kom så meget ud, som jeg ville have ønsket. Dog gav sneen nogle super fine billeder henne i Tuileries parken, hvor Dior-showet blev holdt. Et af mine yndligsbilleder her er det allerførste, hvor jeg virkelig er glad for farvespillet mellem den pink frakke og de grønne stole i baggrunden. Derudover er jeg også super glad for billedet af Elisa Nalin, eftersom hun bare altid er dejligt frisk og farverig at fotografere. Hvilke billeder er jeres yndlings?

Ok, I’ve had very little energy for editing photos while I’ve been here, but I don’t want you to wait for too long for some of my shots. Here are some of the few good ones I got Monday, where the snow was coming down and it was so encredibly cold, which resulted in me not being out shooting as much as I would hav liked. The snow, though, produced some great shots in the Tuileries garden, where Dior was held. One of my fave photos is the first one with the pink jacket and the green chairs in the back, complimenting each other really nicely. I also really like the shot of Elisa Nalin, since she’s always such a joy to shoot, being all colourful and happy all the time. Which shots do you prefer?