Hvad har du i tasken?

PhotobucketEftersom jeg hele tiden er på farten, når jeg er til modeuge, synes jeg at det var hyggeligt, hvis I fik et lille indblik i, hvad jeg trækker med mig rundt – de ting, jeg synes er vigtige for at kunne klare en dag foran diverse modeshows. For det første har jeg altid, når jeg er i Paris, min Pariserbog fra Moleskine med, hvor jeg skriver skemaer ind, tegner på kortene, skriver adresser på gode butikker og restauranter ind og hvor jeg også kan tjekke metrokortet. Derudover er nøglen til der hvor jeg bor også altid med – need I say why? Som oftest har jeg også min iPod med, fordi Paris er så smuk med god baggrundsmusik. En anden essentiel ting er visitkort, så jeg kan networke lidt med folk, jeg møder – jeg har desværre stadig de helt gamle med, eftersom de seneste jeg bestilte blev hæslige. Og nå jo, så også de visitkort jeg får af andre. Kuglepen og blyant er også lidt et must, når jeg har min Pariser-bog med. Min telefon bruger jeg ikke til så forfærdeligt meget ud over at tjekke klokken – jeg lever ikke så meget det der smart-phoneliv, og især ikke når jeg er ude at rejse, hvor data er super dyr – så er et godt gammeldags kort lidt mere begribeligt! Jeg har naturligvis også altid kamera med og når jeg går på café og spiser, er det essentielt at have en god bog med i lommestørrelse, eftersom parisiske mænd til tider kommer og taler til én, når man er alene på café uden bog – denne gang er det Doppler, som jeg allerede er ret glad for. Derudover er der en omgang snacks så jeg ikke går helt død og naturligvis også min pung. Sidst men ikke mindst har jeg altid læbestift med – gerne i flere farver og i dag er det altså blå, lilla og mørkelilla, så jeg kan ramme den perfekte lilla farve på læberne. Og så er et par ekstra guldringe og hårnåle heller ikke dårlige at have med for en sikkerheds skyld. Hvad har I med i tasken, når I er ude at rejse – eller til modeuge for den sags skyld?

Since I’m on the go pretty much all the time, when I do fashion weeks, I think it’s a cute idea to show you what I drag around with me – the things I find neccesary to live through a day, hanging in front of the fashion shows. Firstly, when I’m in Paris I always bring my Paris-book from Moleskine, where I write the daily schedules, draw on the maps, jot down addresses of good shops and cafés and look at the metro map. Then I always carry a key to the place where I live – need I say why? Usually I also bring my iPod, since Paris can be so beautiful with the right music as a backdrop. An other essential is my businesscards so that I can network a bi with the people I meet – I still carry my old ones, since the new ones I ordered recently were hidious. Oh, and then I also have the cards I got from others. A pen and a pencil are also quite handy when carrying around my Paris-book. I don’t use my phone for much else than checking the time – I’m not really a smart-phone person, and especially not outside of Denmark, where the data is terribly expensive – a good, oldfashioned map is much more comprehensable, then! I also always bring my camera of course and when I go out to eat, it’s important to bring a good pocket sized book, since parisian men tend to approach you, when you’re alone at a café without a book – this time I’m reading Doppler, which I already love. I also bring a little snack, so that I don’t get too hungry and then, naturally, my wallet. Last but not least, I always bring lipsticks in multiple colours – today it’s blue, purple and dark purple, so that I can get my lipcolour perfectly right. And then, a bunch of golden rings and bobby pins are pretty good to carry around for emergencies. What do you put in your purse, when you travel – or attend fashion weeks for that matter?