paris outfit: pink

PhotobucketLIPSTICK: L’OREAL, NECKLACE: SECOND HAND, T-HIRT: SECOND HAND, SHORTS: MONKI, SHOES: H&M DIVIDED, BAG: FJÄLLRÄVEN

photos by: Giack at Stitcheries, Kuba Dabrowski at WWD

Så kom der endelig outfit-billeder fra Paris! Her er mit outfit fra den anden dag ude foran Chanel, hvor jeg var iført komplet pink – hvis man lige ser bort fra tasken, jeg bør virkelig skaffe mig en pink rygsæk! Jeg synes selv det var ret lækkert at være helt pink, det er åbenbart en farve jeg føler mig overordentlig meget tilpas i.. Og mange af dem, der var ude foran showene synes også det var toppen – jeg blev i hvert fald fotograferet en hel del, men all pink er nok også lidt af en “eyecatcher”. Jeg fik også mange kommentarer om at jeg var “so cute!”, gad vide om det pink var en kontribuerende faktor? hm..  Da jeg købte mine lyserøde sko, tvivlede jeg lidt på om jeg nogensinde ville få den i brug, nu er jeg ovenud lykkelig for at jeg fik købt dem – hvordan skulle jeg nogensinde få fikset et sådant all pink outfit uden dem? Forresten forsøgte jeg mig også med en ny frisure denne dag – jeg er begyndt at lave lidt mere midterskilning i håret, hvilket jeg er vild med, fordi mit hår lige pludselig ser meget længere ud – er det ikke lækkert? I kan se flere billeder af outfittet hos TeenVogue (!) og Style.it, hvis I vil. Hvad synes I om outfittet?

Finally I found nice photos of my outfits from Paris! This is my outfit from the second day, shot outside the Chanel show, where I was wearing a complete pink outfit – apart from my bag, I really need to get myself a pink backpack! I think it was so nice being all pink, for some reason I feel incredibly comfortable in that colour.. And a lot of the people outside the shows liked it a lot too – I was photographed thousands of times, but then again; pink is quite an eyecatcher. I also got the comment “you’re so cute!” a lot, I wonder if it was all the pink stuff? hmm.. When I bought these pink shoes, I really doubted that I’d ever wear them, but now I’m so happy that I’ve got them – how would I make an all pink outfit without these shoes? Oh, I also tried out a new hairdo this day – I’ve started parting my hair a little more in the middle, which I really like since it makes my hair look much longer and a little princessy – isn’t it great? If you want, you can find more photos of the outfit at TeenVogue (!) and Style.it. How do you like it?