prikket og mat

Photobucket
Photobucket

Efter lang tid uden noget som helst på neglene, fik min søster og jeg holdt “neglesalon” i søndags og her er udfaldet. Jeg har længe været ret så uinspireret på neglefronten, men eftersom min søster følger en neglelaks-instagram, fandt vi hurtigt en hel masse idéer og jeg endte med at gå efter prikker. Prikker i alle farver! Jeg er selv helt vild med mine negle nu, eftersom jeg elsker farver og disse negle er jo ikke ligefrem farveløse. Sidst lagde jeg en mat overlak på prikkerne, hvilket jeg synes gjorde looket meget finere – hvad synes I om neglelakkken?

After a long time without anything on my nails, my sister and I had our own little nail salon Sunday and this is the outcome. I’ve been uninspired for a long time, when it comes to nailpolish, but my sister follows a nailpolish-instagram and after checking it out for some time, we got a lot of new ideas and I ended up with doing these dots. Coloured dots! I am really happy about my nails now, sine I love colours and you can’t say that these nails are anything but colourful. Lastly I put a matte overcoat on the dots, which I think made the look much nicer – what do you think?