PFW: outfit 1

Photobucket
Photobucketphotos by modette-streetstyle and Craig Arend for nytimesfashion’s instagram

LIPSTICK: RIMMEL, BLOUSE: SECOND HAND, SKIRT: SECOND HAND, BAG: HAND ME DOWN FROM MUM, SHOES: SECOND HAND

Så har jeg fundet de første helkropsbilleder af et af mine outfits fra Paris. Dette var det damede outfit – et outfit-tema, som jeg af en eller anden grund altid har med, når jeg tager til modeuge. Denne omgang kom min fuldstændigt fantastiske mønstrede bluse i brug. Jeg kunne virkelig kigge på den bluse i evigheder, sikket print! Derudover stod menuen på hvide plisseringer og mørke lædersager, som, efter min mening, yderligt tilføjede lidt “gammel dame” til outfittet. Dog alligevel “gammel dame” med et tvist af lille pige, hvis I forstår. Det her var også et ret så fotograferet outfit, især da jeg, eftersom jeg ikke havde fået en særlig stor mogenmad, hev et æble op af tasken – er du vimmer, hvor er streetstyle-fotografer glade for piger, der spiser æbler! Bl.a. kan der findes et billede af æblet og jeg HER hos Angelica Blick og nok også engang hos The Sartorialist (igen, juhu!) og Vanessa Jackman. Jeg er blevet ret så makker-agtig med Vanessa, der er den sødeste kvinde jeg har mødt og som tager nogle fantastiske billeder. Derudover er jeg også begyndt at få mig en sludder med Scott fra The Sartorialist, når jeg møder ham, om han så fotograferer mig eller ej. Der er lidt pudsigt at møde alle de store fotografer under modeugerne, eftersom man tit får sig en sludder med dem og bliver bekendt med de fleste, og nå jo, så er de jo bare lige verdenskendte streetstylefotografer – det er tosset! Nå, men tilbage til outfittet: jeg er faktisk ok glad for det og så er jeg jo bare så fuldstændig forelsket i den bluse. Hvad synes I om det?

I’ve found some of the first full figure photos of one of my Paris outfits. This one was the ladylike outfit – an outfit theme, which I always at least one of to every fashion week, for some reason. This time I did it with my completely amazing printed blouse. I could look at that blouse for ages, what a gorgeous print! Other than that, the outift consisted of white pleats and dark brown leathery stuff, which, in my opinion, furthermore added some “old lady” to the outfit. “Old lady” with a touch of little girl, if you get my point. This was also quite a photographed outfit, especially when I, since I hadn’t had too much breakfast, pulled an apple out of my bag – damn, photographers love girls eating apples! You can see a photo of me and my beloved apple HERE at Angelica Blick’s and maybe some time at The Sartorialist(again, yay!)and at Vanessa Jackman as well. I’ve actually become buddies with Vanessa, she’s just the sweetest woman I ever met  and she takes the most beautiful photos. Then I’ve also started having a little chat with Scott from The Sartorialist, when I meet him, whether or not he takes my picture. It’s quite weird meeting all those great street style photographers during fashion week, since I’ve become quite friendly with a bunch of them and I often have a chat with them, when things get boring, and oh, then they’re just world famous street style photographers – it’s so crazy! Oh well, back to the outfit: I quite like it and then I’m still in looove with that blouse. How do you like it?