PFW: sko, del 2

EDITSKOto3-2PhotobucketPhotobucket EDITSKOto4-2PhotobucketALL PHOTOS BY ME.

Åh, så er der endnu flere sko fra Paris! Faktisk er dette nok de sidste jeg vil vise jer derfra.. Jeg ved godt at jeg har vist jer det første billede før, men det er simpelthen et af mine yndlingsbilleder, jeg selv har taget. Kompositionen, lyset og det faktum at begge par sko er mega bling, gør at jeg er helt tosset med billedet. Det andet billede er også en af mine favoritter – da jeg så kvinden i den orange kaftan, vidste jeg at jeg skulle have et billede af når hun gik. Så jeg ventede i nærheden af hende og med det samme hun begyndte at bevæge sig, satte jeg mig ned på jorden og knipsede løs. Udover de to billeder er jeg også bare vild med skoene på det sidste billede – målebåndssandaler er bare alt for genialt! Hvad synes I om billederne? Og hvilke sko er jeres yndlings?

Ah, even more shoes from Paris! Actually, these shoes are probably the last ones I’m going to show you.. I know that I have posted the first photo before, but it’s just one of my fave photos out of the ones I’ve taken myself. The composition, the light and the fact that both pairs of shoes are so bling, makes me crazy about the photo! The second photo is also a fave of mine – when I saw the woman in the orange kaftan, I knew that I had to photograph her when she walked, so I waited around and as soon as she started moving, I sat down on the ground and started shooting. Besides from those two photos, I also just love the shoes on the last photo – i mean, measuring tape sandals? Genious! How do you like the photos? And which shoes are your faves?