wants: look cool, keep warm

PhotobucketPuha, hvor er det blevet koldt! Og til trods for at jeg i mit forrige indlæg fik nævnt at jeg måske har lidt for meget tøj, synes jeg stadig jeg mangler noget – nemlig lækkert og varmt tøj her til vinteren! Derfor har jeg siddet og nørdet en virkelig lækker webshop, nemlig Shop Fatal, for at få idéer til hvad jeg skal ud og investere i for både at se smart ud og holde varmen. Mine planer er pt. at jeg skal anskaffe mig lækre strik- og sweaterkjoler, som f.eks. den første, lyserøde kjole fra Daniel Palillo, som jeg er totalt forelsket i – sådan en kjole med et par sorte tights og vupti, så har man et lækkert og varmt outfit! Jeg er også ret så vild med Bart Simpson-sweater- og nederdelssættet fra Jeremy Scott – det ser bare ud til at være så dejligt varmt og behageligt! Den sidste kjole er jeg også ret glad for, til trods for at grundfarven er grå, hvilket ikke lige er i min smag – men jeg er bare vild med frynserne på ærmerne og monsterprintet, så det vejer lidt op. Jeps, hvis jeg får fundet sådanne dejlige strik- og sweaterkjoler, ved jeg hvad jeg skal tilbringe vinteren i! Hvad er jeres planer for vinterbeklædningen?

Gooosh, it’s getting way too cold! And despite the fact that I might have mentioned that I have too much clothes in my last post, I still feel like I’m missing something – I need some interesting and warm clothes for winter! So I’ve been browsing arround an amazing webshop, namely Shop Fatal, to get ideas for what I’ll have to invest in to look cool, but keep warm this winter. I plan to get my hands on nice knit and sweater dresses, like the first, pink one above from Daniel Palillo, which I just adore – that dress with a pair of black tights and then you’ve got yourself a nice and warm outfit! I also really like the Bart Simpson-sweater and skirt-set from Jeremy Scott – it just looks like it’s so warm and comfy to wear! I also like the last dress, despite the fact that the main colour is grey, which isn’t really something I’m into – but I just love the fringy sleeves and the monsterprint, so it makes it all better. Yep, if I got my hands on these kinds of knit and sweater dresses I know what I will be wearing all winter! What are your plans for dressing cool but keeping warm?