pink rock

outfit april 16 nemesis babe marie my jensen danish blogger -2 outfit april 16 nemesis babe marie my jensen danish blogger -1 outfit may 16 nemesis babe marie my jensen danish blogger -1-2 LIPS: ISADORA, TOP: AGURK, JACKET: ASOS, BELT: &OTHER STORIES, TROUSERS: SECOND HAND, SHOES: SELECTED

Solen er langt om længe fremme, og det betyder bare ankler og små jakker. Indtil i mandags har jeg levet i min store hvide uldfrakke og slet ikke haft gang i min store jakkesamling(som I får at se, når jeg laver indlæg om mit nye hjem), hvilket har været en skam!

Så i dag – jeps, billederne her tog jeg for en time siden og har det på i skrivende stund, hvor sjældent er det lige? – er jeg endelig hoppet i læderjakke uden at fryse på cykelstierne. Jakken fik jeg fingrene i i forbindelse med mit besøg hos Asos i efteråret og har ikke har mulighed for at bruge den fordi det var alt for koldt.. Altså lige indtil i dag! Jeg er vild med det rå look og nitterne kombineret med lyserøde bukser.

Hvad synes I om mit forårs-rock-look?
[show_shopthepost_widget id=”1591420″]