playground pebbles

outfit june 16 nemesis babe marie my jensen danish blogger -4-4 collage 7 outfit june 16 nemesis babe marie my jensen danish blogger -4-4 collage 2 outfit june 16 nemesis babe marie my jensen danish blogger -4-4 collage 4 outfit june 16 nemesis babe marie my jensen danish blogger -4-4 collage 33 outfit june 16 nemesis babe marie my jensen danish blogger -4-4 collage 6 outfit june 16 nemesis babe marie my jensen danish blogger -4-4 collage 14

DRESS, BELT & BAG: SECOND HAND, SHOES: SHOEBIZ

Da jeg i fredags var i Fælledparken med en håndfuld venner og skulle skyde outfitfotos, var det første jeg spurgte: “er der nogen der har set en legeplads?”. Heldigt nok var der en i nærheden. Jeg er begyndt at elske at skyde billeder i en setting, man kan interagere med i modsætning til bloggens begyndelses mange hvide og grå beton-vægge.

Jo ældre jeg er blevet, jo mere et legebarn er jeg også blevet og især når det kommer til kreativitet. Når folk spørger mig hvor gammel jeg er, er min første indskydelse 19, selvom jeg er 24. Og når jeg tænker mig om, føler jeg mig tit som en på 9. Det er skønt ikke helt at kunne mærke at jeg bliver ældre, det føles næsten mere som om det går den anden vej. Efter foto-shootet her tog min veninde, Kathrine, og jeg også en gynge hver og gyngede så højt vi kunne, mens vi skraldgrinede og legepladsens børn gloede.

Hvad synes I om mine legepladsbilleder?

 

outfit june 16 nemesis babe marie my jensen danish blogger -4-4 collage 5