put on your red shoes and dance the blues

 photo sko-1_zps65549063.jpgÅh, det er længe siden, jeg sidst har været på en god omgang genbrugsshopping.. Eller.. Det var det indtil jeg i sidste uge lige slog et smut omkring genneren og det var ikke uden held! Jeg havde travet hele butikken tynd og troede at håbet var ude indtil jeg kom forbi skohylderne: her stod jeg og stirrede direkte ind i ansigtet på det, jeg vidste ville blive mit livs første røde støvler. Som I muligvis har opdaget viger farverne på mit fodtøj ikke særlig langt fra sort, eftersom jeg altid har givet mit tøj hovedrollen i mine outfits. Nu er der nye boller på suppen! Jeg kan slet ikke stå for mine nye støvlers 90’er-look og den røde farve, der dækker hele deres ydre og jeg er superspændt på at få dem brugt, for at se hvordan jeg kan style et par knap-så-neutrale sko. Hvordan har I det med farvet fodtøj?

It’s been such a long time since I’ve been thrift shopping.. Or.. Well, it was until I tok a trip to the thrift shop last week and didn’t come out empty-handed! I’d gone through pretty much everything in the store and thought that I was going to leave without a thing until I stepped over to the shoes: here I stood and stared right into the fact of what I knew would become the first red boots, I’d ever owned in my life. As you might have noticed, the usual color of my shoes doesn’t stray far from black, since I always tend to let my clothes do the talking, when styling my outfits. But now, the times are changing! I can’t resist my new boots’ 90’s look and the red color that covers their entire surface and I’m so excited to use them, to see how I can style a pair of not-so-neutral shoes. How do you feel about colorful footwear?