Svarene, del 1: de hurtige

 photo dobbeltblog1_zpsc193fa6c.jpgHvad er dit drømmejob? 
Åh! jeg ved det slet ikke! Der er så mange ting jeg gerne vil opleve, at jeg ikke kan sætte mig fast på ét job. Går du op i politik?
 Stort set ikke – jeg stemmer til valg og tager selvfølgelig stilling der, men I dagligdagen spiller politik ingen rolle I mit liv. Hvilket land, som du endnu ikke har besøgt, vil du helst rejse til?
 Indien og Australien! Hvad er din catchphrase? Uh, det ved jeg sørme ikke. Når jeg er på arbejde i butik er det “det er jo lige det“, fordi den sætning fungerer som svaret på næsten alt hvad kunderne siger. Rolle model? 
Jeg tror det er mine gode veninder, jeg ser til hvad angår rollemodeller – vi har allesammen meget forskellige egenskaber, som alle er supergode. For eksempel ville jeg elske at kunne få lidt af nogle af mine veninders spontanitet, ikke-generthed og rummelighed. Yndlings fag i folke skolen? Sprogfagene! Engelsk har altid været “mit” fag! 
Yndlings fag i gymnasiet? Oldtidskundskab! Det er nok det bedste fag i verden! Og så design og engelsk.
 Hvem var du i klassen? I folkeskolen var jeg altid “den stille pige”, da jeg kom på efterskole bestemte jeg mig for at slette “den stille pige” fra CV’et og blev kåret som skolens hippie. I gymnasiet har min målrettethed hvad angår karakterer nok placeret mig I gruppen af stræbere og så “kårede” klassen mig også som klassens pudderdåse, haha! Er du stadig single? Jepper. Dit kælenavn er? My, til tider. Ellers har jeg ikke et.

 photo blognemesisbabeberlin2_zpse383869e.jpgLivret? Åh, den er svær. Rispapirsruller og vege-hotdogs er ekstremt lækre – dem vælger jeg! Yndlings kage? Brunsviger! (med flødeskum og slik ovenpå, naturligvis) Yndlings dessert? Wow, jeg spiser aldrig dessert, så den er straks sværere.. måske noget med chokolade og bær – klassisk! Yndlings sodavand? Jeg ville ønske at jeg kunne sige noget mere eksotisk end Cola, men det kan jeg ikke. Medmindre Apfelschorle tæller med! Yndlings drink? Blandt cocktails er en god mojito ikke til at slå!
 Te eller kaffe? Den er svær – jeg har altid drukket te, men en rigtig god kaffe kan også bare være guld værd.. Men det må nok blive te, alliegvel! Yndlings sanger? Agnes Obel er skøn. Ligeledes Björk.. Og Silas Bjerregaard fra Turboweekend, ikke at forglemme! Yndlings sang? NEMESIS, BABE af Veto(you don’t say!) Yndlings bog? Erlend Loes “Naiv. Super” fordi den efterlader en uden nogen slutning, men med en masse overvejelse omkring livet. Yndlings serie? Project Runway! Yndlings reality program og holdning til reality tv? Paradise! Jeg er totalt sucker for sådan noget tv, åh altså! Og jeg er fuldstændigt afklaret med at jeg udelukkede ser det for at side I min trygge sofa og dømme menneskerne bag skærmen – hvad burger man ellers reality til?  Du hader..? Knælere! Ad hvor er de mega klamme – det værste insekt i verden! Og de er så uhyggelige fordi de ligner små uhumske mennesker, bare i insektudgaven. Føj. Du elsker..? Folk, der har selvironi! Jeg elsker når man kan tage pis på sig selv – det er nok det vigtigste jeg ved.

 photo room3_zps01aaf0ba.jpgYndlings farve? Den er svær.. De må være alle farver, undtagen grøn og brun. Dem kan jeg slet ikke finde ud af at bruge! Hvor meget hvidt tøj har du?
 Hm, jeg har ikke tal på det, men jeg forestiller mig at hvidt tøj udgør omrking 20-25% af garderoben. Hvilke blogs læser du? Love Aesthetics, Pagik, Style Bubble og Man Repeller, blandt andre. Din yndlings frisure?
 Når mit hår er rigtig pænt og prinsesse-bølget, åh hvor er det skønt Din højde? 168cm. Sko str? 36,5 Tøj str? XS/S, Din yndlings årstid?
Sommeren! Jeg elsker at kunne gå udenfor uden overtøj og store sko – og så er alle bare gladere om sommeren! Windows vs. Mac?
 Nu har næsten hele mit liv foregået på Windows indtil jeg købte min Macbook, Så jeg er ret splittet. Hvis MAC havde en “delete”-knap og gav mere mening, når man skal lede efter ting på computeren, var det Mac! Mobil vs computer? Det kommer an på
hvad vi snakker om – er det blogging, er jeg og min computer uadskillelige, men er det i livet generelt, tror jeg det er omvendt. Harry Potter vs. Twilight?
 HARRY POTTER, naturligvis! Kan man overhovedet forvente andet svar? Gossip Girl vs. Sex and the city?
 SATC anytime! Guld smykker vs sølv smykker?
 Sølv!

 

 The As for your Qs – part 1: the quick ones

What is your favourite tv show?
Project Runway! Favourite music?
 I listen to a lot: Jazz, classical, rock, folk and indie. Favourite animal? Not super original, but.. puppies! Aaaaw! Favourite colours? Pretty much everything but green and brown. Do you have an idol/ somebody you adore?
 I think of a lot of my friends as my idols/role models, since they have so many wonderful things about them, that I really want to learn from them. Do you have a boyfriend? Nope.
 Siblings?
 Yup, one sister.