kamera-special

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Herhjemme har vi rigtig længe haft det her sindssygt flotte og gamle kamera stående – I så det måske for nylig i indlægget om omrykningen på mit værelse HER. Jeg har altid været ret glad for det og har allerede lagt billet ind på det, når mine forældre engang vil af med det – det er nemlig min fars kamera, som han købte af min morfar for længe siden, så der er også lidt familiehistorie i det. Min far havde nemlig en foto-hobby da han var yngre – gid det havde varet ved, så vi havde en masse kamerating her hjemme! Men altså, nu har jeg fået lov til at have det super fine kamera stående på mit værelse som pynt, men jeg har planer om at se om jeg kan opstøve film og blitz-pærer til det, så jeg kan komme ud og fotografere med det. Tænk en oplevelse det ville være at fotografere med sådan et kamera! Apropos fotografi, har I lagt mærke til hvor lækre billeder mit nye spejlrefleks kamera tager? Jeg er så glad for både mit spejlrefleks og det her utroligt fine, gamle kamera. Hvor er det bare hammerflot! Hvad synes I?

Here at home, we’ve had this amazingly pretty and old camera sitting around for a long time – you might’ve seen it in THIS post I did about the movearound in my room recently. I’ve always been quite fond of it and I’ve got to be the one who will get it once my parents don’t want it anymore – it’s my dad’s camera and he bought it from my grandfather a long time ago, so there’s family history in it too. My dad had a photo-hobby when he was younger – I wish he had kept it going, then we would have had lots of camera stuff at home! Oh well, now I got to have it sitting in my room decoratively, but I do have plans about tracking down some film and blitz-bulbs for it, so I can use it aswell. What an experience it would be to photograph with that camera! Talking about cameras, have you seen how nice photos my DSLR camera takes? I’m so happy about it and about the amazing, pretty and old camera. It’s just so nice! What do you say?