lørdagsinspiration: mode og søde dyr

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

De fleste, der kender mig godt, ved at jeg er fuldstændig tosset med søde babydyr og da jeg faldt over denne modeserie for nylig, gik jeg næsten bagover af glæde. Mine to passioner, søde babydyr og mode slået sammen er nok det bedste jeg kunne tænkte mig. Helt ærligt, jeg er sindssygt glad for de her billeder – især fordi kombinationen af modellens seriøse look, de vilde accesories og fantastisk styling kombineret med søde babydyr er lidt bizart og jeg elsker det. Nok mest fordi serien ville fungere super uden dyrene, men med dyrene får den bare et lille snert af humor og pluttethed. Igen: jeg elsker det. Især billederne med killingerne, både fordi killinger er sindssygt søde, men også fordi stylingen med palietter og sorte læber er så lækker. Er det ikke bare fantastisk?

Most people, who know me, know that I am head over heels crazy about cute baby animals and when I found this editorial recently I almost fell over with joy. My two passions, cute baby animals and fashion combined is probably the best thing I could ever imagine. Seriously I’m so fond of these photos – especially because the combo og the serious look of the model, the wild accesoriesand amazing styling combines with cute baby animals is a bit bizarre and I love it. Mostly because the photos would work well without the animals, but when the animals are there, they bring a portion of humor and plushiness to the photos. Again: I love it! Especially the photos with the kittens, both because kittens are crazy cute, but also because the styling with sequins and dark lips is so great. Isn’t this amazing?