put your red dress on and go to cluj

nemesis babe in transylvania cluj napoca marie my vacation moves by minimum-4-2 nemesis babe in transylvania cluj napoca marie my vacation moves by minimum-3-3 nemesis babe in transylvania cluj napoca marie my vacation moves by minimum-2-3 nemesis babe in transylvania cluj napoca marie my vacation moves by minimum-1-4 nemesis babe in transylvania cluj napoca marie my vacation moves by minimum-1-3 nemesis babe in transylvania cluj napoca marie my vacation moves by minimum-3-2 nemesis babe in transylvania cluj napoca marie my vacation moves by minimum-2-4DRESS: MOVES BY MINIMUM, SHOES & BAG: SECOND HAND, SUNNIES: PRADA, WATCH: CLUSE

Så er der første outfit-post fra min tur til Cluj-Napoca i Rumænien! Jeg har nu været her nede i 5 dage og jeg nyder livet til det fulde. Forresten vil jeg lige delvist undskylde for min halv-kiksede titel på indlægget her, der gerne skal være et ordspil på “put your red shoes on and dance the blues”, og delvist sige at jeg synes det er ret vittigt fundet på.

Outfittet her havde jeg på i torsdags, hvor Andreea og jeg startede dagen med at rende ned i den lokale svømmehal med udendørspool(!!) hvor vi tog os en dukkert. Herefter stod den på indkøb af croissanter og morgenmad på terrassen med udsigt over byen, og så gik turen til den fineste café ved domkirken i Cluj. Vi fik drukket en god omgang limonade, som tilsyneladende er drikken her nede. Andreea smuttede til et møde og jeg stak snuden hjemad, hvor jeg udmattet faldt i søvn – jeg går og er kronisk træt hernede, da temperaturen endnu ikke har været under 22 grader. Heldigvis var jeg i den skønne, røde og meget luftige kjole og jeg havde tilsat et par formidable vintage-sko af Andreeas, hvilket viste sig at være en kæmpe fejl i varmen – pyh, nej tak til lukkede sko!

Pt. sidder jeg på terrassen igen, skriver blogposts og drikker hjemmelavet limonade i en lummer, overskyet 25 graders varme. Men jeg skal vel ikke klage, når jeg kan se på snappen at det siler ned hjemme i DK?

HUSK forresten at I også kan følge min rumænske ferie på snappen @mariemyrhoj og instagram @nemesisbabe

 

[show_shopthepost_widget id=”1736340″]

photography by Andreea Bogdan/edit by me