reflektor pt. 2

 photo guld2_zps9aa1fcfb.jpg photo guld4_zpsd61c392c.jpg photo guld1_zps7c2debb7.jpgSå er der lidt mere reflektor-selfie plus en sludder for en sladder på menuen. For det første: jeg synes selv disse billeder er blevet ret så fine og pudsige i det og kombinationen af guld-reflektoren og postskjorten med guldknapper er bare toppen! Hvad synes I om dem? For det andet: Ih, hvor går jeg og laver en masse for tiden. Lige i øjeblikket er jeg super optaget af at få færdiggjort min bloggerworkshop og muligvis også få den testet på en veninde inden på lørdag og hold fast hvor er jeg spændt! Derudover kom jeg hjem fra London i går, hvor jeg skød billeder med ASOS til deres fysiske magasin til featuren “How I Wear” – det var en super sjov dag og alle på sættet var super rare. Desværre må jeg ikke lægge billeder ud fra shootet før magasinet udkommer i slutningen af næste måned, så der må jeg lige bevare spændingen lidt længere. Og for at det ikke skal være løgn, skal jeg faktisk også til shoot med Monki igen i næste måned, hvor min rigtig gode veninde også kommer hjem fra at have været i Sydafrika i et helt år! Ih altså, hvor jeg glæder mig over så mange ting for tiden. 

Time for a second bunch of reflector selfies and a chit chat! Firstly: I really like how these photos turned out so nice and quirky and the combo of the gold reflector and the postal shirt is just awesome! How do you like the photos? Secondly: Sooo much is happening for me at the moment. Right now I’m quite busy finishing my blogger workshop plus testing it on a friend before this Saturday and, oh my, I’m so excited! I also just got home from London yesterday, after having done a shoot with ASOS for their physical magazine for the feature “How I Wear” – such a fun day and everyone was super nice. Unfortunately I’m not allowed to publish my shots from the shoot until the magazine comes out in the end of next month, so you’ll have to wait a bit longer. And – yes, there’s more – I’m doing an other shoot with Monki next month too, plus a good friend of mine, who has been in South Africa for a year is returning to DK too! I have so much to be joyous about at the moment, it’s amazing.