RejseMaries pakketips 2: afsted i længere tid

Lige pt. er jeg i København, hvilket jeg kommer til at være indtil engang i februar – jeg har et sted at bo i to uger, og derefter kan det være at jeg bliver lidt længere, hvis jeg har lyst. Derfor har jeg forsøgt mig med at pakke strategisk og på en ny måde – normalt er jeg ikke afsted i længere end en uge – og hvis jeg er, har jeg alle mine outfits planlagt. Det har jeg bestemt mig for at lade være med denne gang, og simpelthen bare pakke det nødvendig tøj til at have en hverdag i en anden by i et par uger..

Jeg tvivler ikke på at det, jeg har pakket egentlig sagtens kunne strække sig til en hel måned, men det er nu dejligt at have muligheder, hvis man har plads i kufferten, ikke sandt? Lad os kigge på kuffertens indhold:

 

BASICSpacking -1

 

Et godt sted at starte med at bygge outfits op er med basis-items. Ting som jeans, en hvid nederdel, hvide herrebukser, rullekraver og simpel strik kan gå med de fleste ting. Jeg har kun pakket en lille håndfuld basis-ting, da de, kombineret på kryds og tværs med hinanden og andre items kan være bund for virkelig mange outfits.

 

DE SJOVEpacking -4

Når basis-sagerne er pakket, er det tid til det sjove – printede toppe og nederdele, der kan give basistingene lidt mere liv er oplagt! Jeg har smidt en masse printede bluser, skjorter og strikke i kufferten, der alle kan gå med både jeans, den hvide nederdel og de hvide bukser. På billedet har jeg ikke vist nederdelene, men printede skørter kan både gå med de printede overdele og basis-overdelene – så dem har jeg også et par stykke med af!

 

ACCESORIESpacking -3

 

Når man har en begrænset garderobe i forhold til hvad, man er vant til, er det en god idé at medbringe en god håndfuld accessories. Fine takser, hårbånd, tørklæder og strømper kan give de fleste outfit et lille pift – jeg endte med også at pakke to rygsække,  og en rød og en sort skuldertaske.

 

ALT I ÉN-ITEMSpacking -2

 

Hvorfor ikke gøre tingene lidt nemme for sig selv, når man kan? Jeg har pakket en portion kjoler, som i princippet fungerer som hele outfits sammen med et par nylonstrømper. Nemt og hurtigt, til når man ikke kan overskue at sammensætte komplicerede outfits.

 

FRAKKERpacking -5

Jeg er typen, der ikke kun kan klare mig med én frakke. Mange looks kan skifte karakter med den frakke de er brugt med, og når der er koldt, er frakken som regel det første folk vil se af dit outfit. Så i kufferten med to frakker og på med den tredje på rejsedagen – så er der noget at vælge imellem!

 

SKO     packing -1-2

Ligesom de andre accessories, kan skoene ændre et outfits udtryk – så jeg har pakket fem par, der alle har et forskelligt udtryk, så der er et par sko til ethvert muligt outfit i kufferten.

 

Hvordan pakker I til lange rejser?