resort13: peter pilotto

Photobucket
Photobucket  photosource: style.com

Så er resortkollektionerne ude og jeg har siddet og nørdet Style for at finde dem, jeg synes jeg er allerbedst. Min top top top favorit er Peter Pilottos resortkollektion – åh, gud, hvilke flotte farver, mønstre og sammensætninger! Jeg har kigget kollektionen igennem gang på gang og jeg er intet andet end ekstatisk – jeg MÅ virkelig eje det hele. Jeg er ret glad for at formerne er holdt på et simpelt niveau, således mønstrene ikke bliver for overvældende. Det at modellernes styling også er så simpel, gør også at tøjet virkelig kommer i fokus og ikke bliver forstyrret. Jeg er simpelthen så utroligt glad for denne her kollektion og jeg har super svært ved at vælge mine yndlingslooks, eftersom jeg vil have det hele, stort set – men hvis jeg skulle vælge er det kjolerne og sættene, hvor er der en indsnævret talje, altså de sidste fem på øverste linje og de første fem på nederste linje. Især look nummer 3, 5, 6, 9 og 11 er jeg vild med, fordi de vandrette linjer laver det fineste fokus på taljen og gør det nærmest dukkeagtigt. Åh, hvor er det bare fint!! Hvilket look er jeres favorit – hvis I altså kan vælge ét?

The resort collections are coming out and I’ve been a bit of a nerd, checking out almost all of them to finde the ones I find the very best. I top top top fave is Peter Pilottos resort collection – god, those prints, colours and overall looks are amazing! I’ve been looking through the collection time and time again and I’m no less than extatic – I have to own it all. I really like that the shapes of the clothes are so simple, so that the prints won’t become too much. The styling of the models do the exact same thing – it’s simple and stands in the background for the clothes to shine. I really like this collection a lot and I have such a hard time picking my favorites, since I pretty much want it all – butif I were to choose I’d go for the waist cinching looks, that is the last five on the top line and the first five on the bottom line. Especially the looks 3, 5, 6, 9 and 11 where the horizontal lines make the waist stand even more out and it becomes kind of doll like. Geeez it’s pretty!! Which look is your fave , if you can choose one?