rødorangegul

red yellow outfit collage 5 red yellow outfit collage 4 red yellow outfit collage 2 red yellow outfit collage 7 red yellow outfit collage 3 red yellow outfit collage 6TOP & BAG: SECOND HAND, SCARF: BAUM UND PFERDGARTEN, SKIRT: MONKI, SHOES: SHOEBIZ

Er der noget, jeg nyder, så er det farvekombinationer bestående af farver, der ligger lige op ad hinanden. Grøn-blå-lilla, lille-pink-rød og som jeg havde iført mig i går, rød-orange-gul. Enormt enkelt og samtidigt enormt udtryksfuld, når man tænker på hvordan et helt ensemble i sådanne farver ofte lyser op på gaden – især i København!

I går spenderede jeg dagen med hjemme-afslapning, et hyggeligt møde i Veras og en gingerale og outfitskydning med søde Maria. Jeg er enormt glad for de billeder vi fik taget med den grafiske baggrund i form af trappen. Den gav absolut et godt modspil til mig ellers lidt mormor-agtige look! Jeg var lidt på vippen omkring hvorvidt, jeg skulle bruge tørklædet som bælte, om det ville blive for mormor, men eftersom det stemte så fint i med farverne, kunne jeg ikke lade være!

Hvad synes I?
[show_shopthepost_widget id=”1865132″]
red yellow outfit collage 1