Roskilde foto-dagbog + Munthe t-shirt-vinder

Yaaaaay, så er jeg tilbage! Efter en hel uges sygdom, der startede med hvad, der bare skulle være et smut hjem den sidste dag på Roskilde og viste sig at være en hel masse dårligdom i kroppen, hvor jeg ramte infektionstal på 200(det almindelige er 5). Men nu, efter klynken, massevis af piller, lægebesøgt, en sæson af#Girlboss og Project Runway på Netflix og søvn, der batter, er jeg back on track! 

Indlægget her skulle være kommet ud for præcis en uge siden, dagen efter Roskilde sluttede, så sorry for forsinkelsen – but now we’re here. Jeg har lånt et kamera af Instax Danmark, så jeg har kunnet dokumentere min Roskilde på en lidt hyggeligere måde end gennem velredigerede spejlrefleks-billeder. Jeg synes det giver en helt anden følelse at kigge på de her analoge billeder som alle sammen er “one takes” og uredigerede. Jeg ville dog ønske jeg ikke havde været så nærig med filmen og skudt nogle flere fotos – f.eks af min overseje læser, Puk, der, iført en masse pink, spottede mig på græsset til Solange og kom og hilste og hang ud mens jeg ventede på mine venner og gav mig et par iprener til min dårlige ryg. Shout out til dig!

Vinderen af fødselsdags-Munthe-t-shirt-konkurrencen skulle jo også have været annonceret for en uge siden, så det sker også i dag(sikke en godstepose, hva’?). Vinderen er Clara, der har læst med siden 2012, og som skal dele præmien med hendes veninde Helen, der introducerede hende til NEMESIS BABE – du får en mail fra mig Clara!