Salvation Mountain

salvation-mountain-fashion-photoshoot01 salvation-mountain-fashion-photoshoot02 salvation-mountain-fashion-photoshoot03 salvation-mountain-fashion-photoshoot04 salvation-mountain-fashion-photoshoot05 salvation-mountain-fashion-photoshoot06 salvation-mountain-fashion-photoshoot07 salvation-mountain-fashion-photoshoot08 salvation-mountain-fashion-photoshoot09 Billedkilde: Fashion Gone Rogue

For nyligt opdagede jeg et fotograf og kreativt team ved navn JUCO gennem denne fine editorial, der er skudt ved Salvation Mountain i Californien og med en af mine favoritmodeller, Nora Vai. Jeg er helt tosset med den ultrakreative og farverige stil der er at finde i billederne her og i stort set alt, hvad de ellers har lavet.
Mine topfavoritter blandt billederne her er det allerførste på grund af det eventyrlige udtryk og den kæmpestore hund og det sidste på grund af det fine spil mellem striberne og fordi der er så meget himmel på – hvis man skærer billedet lige over bakken ændrer det komplet karakter!

Det er for længe siden jeg har kastet en portion fine editorial-billeder i hovedet af jer, og nu, hvor jeg faldt over denne vidunderlige serie af JUCO, som udgives i Paper Magazine, kunne jeg altså ikke dy mig. Jeg tror ikke det er sidste gang I kommer til at se noget fra det kreative team her på bloggen – jeg er i hvert fald blevet helt overordentligt inspireret af JUCO og har netop gemt stort set alle deres billeder på min computer til fremtidig inspiration.

Hvilket billede er jeres favorit?