slip into comfort

outfit-november-fall-16-nemesis-babe-marie-my-jensen-danish-blogger-1-6collage2 outfit-november-fall-16-nemesis-babe-marie-my-jensen-danish-blogger-1-5collage1 outfit-november-fall-16-nemesis-babe-marie-my-jensen-danish-blogger-1-5collage outfit-november-fall-16-nemesis-babe-marie-my-jensen-danish-blogger-1-6collage outfit-november-fall-16-nemesis-babe-marie-my-jensen-danish-blogger-1-5collage2 outfit-november-fall-16-nemesis-babe-marie-my-jensen-danish-blogger-1-6collage1   LIPS: KIKO, EARRINGS, SLIP DRESS & SHOES: SECOND HAND, T-SHIRT: MADS NØRGAARD

I weekenden var jeg et smut i Aarhus, hvor den stod på besøg på Aros for at se den formidable udstilling Textures of Life, som absolut er anbefalelsesværdig, og derefter en ordenligt omgang fest om lørdagen med dertilhørende kæmpetømmermænd søndag.

Til festen var jeg hoppet i et outfit, jeg selv synes er helt enormt pænt. Som i: virkelig pænt. Jeg er lidt inspireret af Thora Valdimarsdottir for tiden, som er super god til at mikse sporty med fancy tøj og outfittet her trækker en smule tråde til et outfit, jeg så på hendes instagram for nyligt. Jeg er vild med blandingen af en helt enkel, sygt behagelig hverdagsbluse og den sorte slip dress, jeg ellers aldrig ville hoppe i, var det ikke for at style den sådan her.

Hvad synes I om mit outfit?

 

SHOP LOOKET:
[show_shopthepost_widget id=”2122184″]

[show_shopthepost_widget id=”2122191″]
outfit-november-fall-16-nemesis-babe-marie-my-jensen-danish-blogger-1-6collage3