små ændringer #11

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

nemesis babe
outfit august nemesis babe marie jensen danish blogger -5-2 victorjones-4103 outfit august nemesis babe marie jensen danish blogger -3 outfit august nemesis babe marie jensen danish blogger stine goya pre spring 16-1 CLICK THE PHOTOS TO GET TO THE ORIGINAL OUTFIT POSTS

I denne måndes “små ændringer” kører jeg et lidt usædvanligt tema. Det er mest af alt usædvanligt, fordi jeg nok aldrig har lavet indlægget før uden mønstre med farve. Denne gang, da jeg fandt mønstre til indlægget, faldt jeg over et billede af en hvidmalet væg med afskallet maling. Jeg prøvede det på et af billederne og kom frem til, at jeg synes det hvide med sprækker og revner gav en skøn effekt og nogle andre dimensioner til de udklippede felter – så jeg gik all in!

Jeg er selv vild med det – hvad synes I?