små ændringer #15

outfit December nemesis babe marie jensen danish blogger nye new years eve outfit vintage glitter-7

outfit December nemesis babe marie jensen danish blogger -1-3

outfit December nemesis babe marie jensen danish blogger grannychic second hand outfit cluse watch-3

outfit December nemesis babe marie jensen danish blogger -8

outfit December nemesis babe marie jensen danish blogger -7-2

 

December var en måned, hvor jeg gik i overraskende meget blåt. Som regel har jeg perioder med farver – for eksempel var efteråret meget orange hvad angik påklædning, og vinteren har indtil videre været blå, hvis man skal regne med den seneste måneds outfits, som jeg har siddet og pillet lidt ved i gimp. Jeg er personligt meget glad for det første billede med de sorte kirsebær og billedet med en ny, redigeret udgave af min grønne sofa.

Hvilket billede er jeres favorit?