små ændringer #15

outfit December nemesis babe marie jensen danish blogger nye new years eve outfit vintage glitter-7

outfit December nemesis babe marie jensen danish blogger -1-3

outfit December nemesis babe marie jensen danish blogger grannychic second hand outfit cluse watch-3

outfit December nemesis babe marie jensen danish blogger -8

outfit December nemesis babe marie jensen danish blogger -7-2

 

December var en måned, hvor jeg gik i overraskende meget blåt. Som regel har jeg perioder med farver – for eksempel var efteråret meget orange hvad angik påklædning, og vinteren har indtil videre været blå, hvis man skal regne med den seneste måneds outfits, som jeg har siddet og pillet lidt ved i gimp. Jeg er personligt meget glad for det første billede med de sorte kirsebær og billedet med en ny, redigeret udgave af min grønne sofa.

Hvilket billede er jeres favorit?


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

0 svar til “små ændringer #15”

  1. Marie My Avatar

   Tak! jeg er også tosset med det! 😀

 1. Astrid Lin Avatar
  Astrid Lin

  Virkelig fine mønstre – hvor finder du dem henne?

  1. Marie My Avatar

   jeg finder dem faktisk bare rundt omkring på pinterest 🙂 Tjek min “prints and patterns”-mappe på Pinterest – du kan finde den hvis du klikker på Pinterest-knappen i side-baren! 😀

   1. Astrid Lin Avatar
    Astrid Lin

    Årh fedt, tak!