tirsdagens

outfit January nemesis babe marie jensen danish blogger -7 outfit January nemesis babe marie jensen danish blogger -1 outfit January nemesis babe marie jensen danish blogger -5 outfit January nemesis babe marie jensen danish blogger -3 outfit January nemesis babe marie jensen danish blogger -4 outfit January nemesis babe marie jensen danish blogger -6 outfit January nemesis babe marie jensen danish blogger -2LIPS: L’OREAL 330, JUMPER: BAUM UND PFERDGARTEN, JACKET, SCARF, SKIRT & SHOES: SECOND HAND

Sidste mandag kom jeg hjem fra min lange juleferie i Aalborg og tilbage til Bryggen, hvor jeg pt. bor. Og så snart ferien er slut, er det jo i sving igen – jeg mødtes med Stine for at drikke te, catche op og gå en tur i mit hood med kameraet over skulderen. Jeg var hoppet i den gamle, røde frakke og havde tilsat strik, skørt og bowlingsko, et outfit jeg er ret glad for.

Eftersom juleferien inkluderede influenza for mig og har efterladt mig med en lille snue, går jeg altid med et tørklæde om halsen, hvis ikke jeg har rullekrave på, for at holde hosten nede. Jeg synes selv det ser ret så fikst ud og tænker at gøre det til en ting – at rende i genbrugen og finde en masse tørklæder, der kan tilpasses alt mit tøj, og så give den gas med silketørklæde-looket. Lidt fransk i det, non?

 

Hvad synes I om mit look?

 

SHOP LIGNENDE ITEMS PÅ UDSALG:
[show_shopthepost_widget id=”1324164”]