små ændringer #6

outfit march nemesis babe marie jensen danish blogger baum und pferdgarten asos love moschino-12 blue red outfit marie my nemesis babe-8outfit march nemesis babe marie jensen danish blogger -5 outfit march nemesis babe marie jensen danish blogger turquoise blazer look-2 outfit march nemesis babe marie jensen danish blogger -1 outfit march nemesis babe marie jensen danish blogger blå pels cacharel buks-1KLIK PÅ BILLEDERNE FOR AT KOMME TIL DE OPRINDELIGE OUTFIT-INDLÆG

Tid til endnu en omgang “små ændringer”! Jeg er blevet hammerglad for disse indlæg og det er så sjovt at lave – at finde de rigtige billeder og mønstre der passer til. Denne gang er mine favoritter de to nederste – jeg er blevet vild med at erstatte baggrunden af mine portrættet men mønstre og derudover er jeg tosset med de farver, der er i mønstret på bukserne på nederste billede.

Hvilket billede er jeres favoritter?