små ændringer #9

outfitjune nemesis babe marie jensen danish blogger asos pantsuit-5 outfitjune nemesis babe marie jensen danish blogger second hand outfit vagabond shoes-3 outfitjune nemesis babe marie jensen danish blogger -4 outfitjune nemesis babe marie jensen danish blogger salmon double denim-5 outfitjune nemesis babe marie jensen danish blogger  orange 60 outfit doc marten shoes-2KLIK PÅ BILLEDERNE FOR AT GÅ TIL DE OPRINDELIGE OUTFITINDLÆG

Sommeren er over os, og derfor bliver denne måneds “små ændringer” en sommerlig en af slagsen. Jeg kører blomstertema og minder mig selv om, at jeg egentlig ikke er så ræd for blomstret tøj, som jeg ellers troede. Den der blåblomstrede dragt på første billede og sweateren på tredje billede måtte gerne findes i virkeligheden og flytte ind i min garderobe!

 

Hvilket billede er jeres yndlings?