søndagens i Paris

380447photo credits: Gianluca Senese for Stockholm Streetstyle

SOLBRILLER: MONKI, SWEATER: SADIE WILLIAMS X & OTHER STORIES, BÆLTE: & OTHER STORIES, SKØRT: HJEMMESYET, SKO: MARNI

Som I nok kan regne ud, var det ikke lige i søndags, jeg var hoppet i outfittet her, men nemlig sidste søndag, som jeg spenderede i Paris. Åh, Paris! Jeg skulle aldrig have hoppet på det fly tilbage til norden, men blevet i skønne Paris i.. ja, jeg ved ikke hvor længe. Det med kun at være afsted i 3 dage er en helt anden sag, end når man er afsted i 3 uger, hvilket plejer at være kutymen under fashion month.

Med frygt for at blive klichéfyldt, skruer jeg mig selv op til at skrive dette: at rejse, er virkelig at leve, hva’? Det er i hvert fald når jeg er afsted i fremmede – men alligevel velkendte – byer, og især Paris at jeg nyder livet allermest, selvom det er så langt væk fra mit “rigtige” liv og alle dem jeg kender. Måske er det netop derfor jeg nyder det – fordi Paris er mit. Det siger vel så mange, men hold fast hvor er Paris bare min ting.

Uh, jeg får helt kuldegysninger af at sidde og kigge på mit outfit fra min sidste super solbeskinnede dag i Paris. Jeg må hellere komme afsted hurtigt og snart og længe igen.

Hvad synes I om mit pariserlook med det hjemmesyede denimskirt? 

 

SHOP THE LOOK
[show_shopthepost_widget id=”610181″]