spørgerunden: blandet

PhotobucketHvad laver du i din fritid? Øh, pt. har jeg faktisk kun fritid, såe… her er hvad jeg bare laver generelt, høhø. Selvfølgelig bruger jeg en del tid på bloggen hver dag, både ved computeren og at fotografere. Derudover hænger jeg meget ud med mine gamle gymnasieklasse-kammerater, går lidt i byen, syr ting, lægger neglelak med min søster (ja, det er faktisk en fritidsaktivitet!) og så ser jeg rigtig meget dårligt fjernsyn! Hvad er dine planer efter gymnasiet? Det har skiftet rigtig meget faktisk! Først var min plan at flytte til Paris her efter sommerferien, men det var fandens bøvlet og virkelig dyrt, plus jeg kunne ikke finde et job, så den idé stregede jeg. Pt. er min plan at jeg vil til Aarhus, hvis jeg kan finde et job – jeg har været ude med mindst 1000 ansøgninger, har haft én samtale, dog fandt jeg ud af at det job slet ikke var noget for mig. Så hvis I kender nogen i Aarhus, der kan bruge en som mig, så sig endelig til, jeg søger pt. jobs som en gal! Hvis Aarhus går i vasken har jeg tænkt mig at læse enkeltfag på VUC eller studenterkursus – jeg kunne ret godt tænke mig at lære fransk, så det vil jeg måske begynde på. Ellers er jeg virkelig interesseret i græsk og latin, som jeg også godt kunne finde på at læse op. Men lige nu sidder jeg bare i Nøvling hos mine forældre og håber på snart at finde en måde, hvorpå jeg kan tjene penge og forhåbentlig komme til Aarhus! Hvad er det vildeste du har gjort? Åh, det ved jeg virkelig ikke.. Måske da jeg tog alene til Paris under modeugen første gang. Det var ret vildt! Ellers vil jeg sige, at selve studenterugen var ret vild, eftersom jeg gik to døgn uden at være ædru og kun med 5 timers søvn.. Det var i hvert fald ikke helt normalt, haha!

PhotobucketHvordan tror du dine forældre og venner ville beskrive dig? Åh, jeg tror mine forældre ville beskrive mig som stædig faktisk. På den gode måde, forhåbentlig. Og målrettet, lidt doven måske og kreativ og nok også list sød i hvert fald – nu er jeg jo deres datter. Jeg tror mine venner ville beskrive mig som åndssvag (igen på den gode måde), sjov, lidt tosset og en smule tilbageholdende i nogle situationer. Og forhåbentlig en god ven – ellers ville de nok ikke være mine venner, haha. Har du en kæreste? Nej, det har jeg ikke Har du søskende? Jeps, jeg har en søster, Mette, på 23, som I også har set en gang eller to her på bloggen – bl.a. HER. Hvilken by er du vokset op i? Jeg er vokset op og har boet ca 95% af mit liv i en lille by ved navn Nøvling, 10km fra Aalborg centrum. Men jeg har altid set Aalbog som min hjemby, eftersom jeg næsten færdes der dagligt.

PhotobucketHvad synes du om fugle? Jeg har det ret så ok med fugle. Jeg har haft masser af kanariefugle som barn og er lige nu indehaver af en gammel porcelænsundulat, som jeg er ret glad for. Kan du godt lide leverpostej? Øh, det ved jeg faktisk ikke.. Jeg har været vegetar de sidste 5 år, så det er ret lang tid siden jeg har spist leverpostej. Jeg prøvede mig en kort periode med at spise kød igen, men jeg synes det smagte ret ulækkert, så jeg tror ikke at jeg kan lide leverpostej. Til gengæld er en rugbrødsmad med et tykt lag nøddepostej og rødbeder slet ikke dårligt! Det kunne være nice hvis du har lyst til at udtale dig om din indtægt hvad angår bloggen? Det skifter rigtig meget, hvad jeg tjener på bloggen, så jeg kan ikke lige give jer noget præcist tal – det afhænger nemlig at sidevisninger, sponsorerede indlæg osv. Og jeg har faktisk ikke alverdens forstand på hvordan det hele hænger sammen egentlig.. Hvad gør du for at pleje din hud? Ikke så meget faktisk. Om morgenen og aftenen bruger jeg en god fugtighedscreme og ellers husker jeg at rense min hud hver dag og aldrig sove med make-up på.

Dear foreign readers, since I only got questions for my Q&A in Danish, I decided to make this answering part in Danish only – also because there otherwise would be a hell of a lot of text, if I were to do it on both Danish and English. If you want, you could read it in google translate HERE, to get it in English.