new in: en uventet gave

IMG_8815
IMG_8811

For nylig fik jeg mig en e-mail fra Astrid, en af bloggens læsere, der havde købt en skjorte i en genbrug. Hun kunne ikke selv lige finde ud af at få den brugt og var derfor så ualmindeligt betænksom at skrive mig en e-mail, da hun tænkte at jeg helt sikkert kunne bruge den. I går fik jeg så pakken med posten og er nu en glad og taknemmelig ejer af denne sindssygt flotte skjorte! Hold da helt fast, hvor er jeg godt nok overrasket over hvor hammersøde mennesker kan være – hvor er jeg virkelig glad for at man kan være så overordentligt gavmild, og især når det kommer til sådan en lækkert skjorte! Så tusind tak, Astrid, skjorten kommer helt sikkert i brug, muligvis i selskab med bare et par denimshorts eller måske min gule ruskindsnederdel? Jeg elsker også bare det lidt cirkus-agtige print! Hvad synes I om den?

Recently I got an e-mail from Astrid, a reader of the blog, who recently bought herself a shirt at a thrift store. She found out that she couldn’t use it anyways and very thoughfully decided to contact me, because she though that I would be able to use it. Yesterday the package came and now I’m a happy and extremely thankful owner of this amazing shirt! I’m just so surprised about how sweet people can be – and I’m so happy that one can be so incredibly generous, especially when it comes to this great shirt! So thanks a million, Astrid, I’ll definately get to use this shirt, possibly with a pair of denim shorts og maybe my yellow suede skirt? And then I just love the circus-like print! How do you like it?