Strik-inspiration: idéer til den næste hjemme-strik

reklamelinks i dette indlæg er markeret med *
BLUE KNIT*,  RAINBOW FRILL KNIT*

Lige i øjeblikket er jeg på en lille wannabe-efterårsferie(har egentlig skrive-eksamen-periode, men det kan man også tolke som på ferie i Aalborg-tid). I den anledning er jeg hos mine forældre i et par dage, og hver gang jeg kommer hjem på besøg, snakker jeg altid med min mor om at hun skal stikke en ny sweater til mig. Jeg er nemlig så velsignet at have en mor med 55 års strikke-erfaring og masser af tid til at have gang i pindende – guld! Hun strikkede denne her lækkerbidsken til mig tidligere i år og er pt i gang med en lyserød udgave af den her* til min søster. Så pænt!

Jeg har længe ikke rigtigt kunne finde ud af præcis hvordan min næste mor-strik skulle se ud, men så smed Urban Outfitters* strikken i midten på den øverste collage op på deres facebookside og jeg forelskede mig. Viste den fluks til mutti. Den er desværre blevet udsolgt i mellemtiden, men så er det heldigt at jeg kun skal bruge den som inspiration. Farvemæssigt synes jeg den er et hit, men jeg ved endnu ikke med formen. Så jeg har fundet en hel masse strik-inspiration på nettet på collagen nedenfor for at komme nærmere på præcis hvad jeg gerne vil have og ligesom at se, hvad der er af idéer og muligheder.

Jeg tror vi ender med farverne og striberne fra UO-strikken, men måske kunne jeg godt hitte på at min udgave skulle være en kjole. En A-formet en måske? Eller en med et skørt som denne her*? Og med nogle fede ærmer! Jeg er ret vild med ærmerne på den her sag*, men de her trompet-ærmer* er også ret cool. Hmm. Garnet er jeg ikke engang nået at tænke over endnu, men vi har snakket om at det gerne må være uld. Eller cashmere måske? Noget lækkert i hvert fald!

Hvad synes I? Hvilket strik, som I helt selv kunne designe, ville I ønske jer lige nu?

1: HERE*, 2: HERE, 3: HERE*, 4: HERE, 5: HERE*, 6: HERE*, 7: HERE*, 8: HERE*, 9: HERE*, 10: HERE*, 11: HERE*, 12: HERE*