Street Style fra Paris: Haute Couture AW14

[slideshow_deploy id=’6923′]

Ah, så er jeg igen hjemme fra byernes by, og det, som sædvanligt, med en god bunke billeder fra modeugen som i denne omgang var Haute Couture AW14. Jeg har gjort det så smart at lave et lille slide-show, så alt du skal gøre er at trykke på de hvide pile i siderne af billederne for at bladre frem og tilbage.

Mine egne favoritter inkluderer blandt andet min fine veninde, Andreeas flagrende skørt på den røde baggrund, Anna Dello Russos puffede ærmer, de fine Mickey Mouse tights med tøj i matchende farver og Hanneli sammen med Leigh Lezark i sidste sæsons Margiela Couture.

Mh, denne modeuge har været god for mig billedmæssigt! I kan også tjekke NastyGals blog ud, hvor flere af mine billeder allerede er at finde.

Jeg havde planer om at uploade flere billeder til bloggen i næste uge, men da min computer og mit harddrive desværre crashede fuldstændigt i går, da jeg kom hjem fra Paris(guderne må vide hvad der skete, jeg har ingen idé!), er chancerne sm for at det sker – jeg har reddet en lille håndfuld, som I måske får at se.. Og ja, jeg er sønderknust! Men heldigvis fik jeg backet min computer op før jeg drog mod Paris, så det er kun billederne fra Haute Couture(som ellers var blevet så flotte) og en enkelt portion billeder til et indlæg, som jeg har mistet. Men stadigvæk. Fuckedifuckfuck.

 

Men ulykken til side: hvilket foto er dit yndlings?