streetstyle Aalborg: Joalane

IMG_8025
Photobucket
Hvor er det bare hammerlang tid siden jeg sidst har streetstylet, hva? Nå, men i går så jeg mit snit til at få det gjort igen, for søde Joalane var hoppet i en virkelig lækker blomstret fløjlsblazer, som, ifølge mig, måtte vises frem for verdenen! Jeg er fuldstændig tosset med blazeren og den måde Joalane har stylet den på: simpelt i sort og hvid, så den rigtig kan komme til sin magt. Præcis samme måde, jeg ville style den på, hvis vindunderblazeren var min – og hvis Joalanes sindssygt lækre manke sad på mit hoved. Måske ville jeg også bruge en læbestift, der matchede blazerens farve, men I kender mig: jeg har svært ved at klæde mig på uden at overveje læbestiftfarver også. Men alt i alt, jeg er ret glad for Joalanes lækre look og styling af hendes flotte blazer – især inklusiv læderskoletasken, der giver looket et lille pift af gammeldags gymnasielærer (ment på den bedst mulige måde, jeg synes det er hammerfedt!). Hvad synes I – er det ikke bare for lækkert?

It’s been such a long time since I streetstyled last, huh? Well, yesterday I got a chance to do it, since sweet Joalane from my school had put on a gorgeous floral corduroy blazer, which, in my opinion, needed to be shown to the world! I’m so madly in love with the blazer and how Joalane styled it: simple, with black and white, so it can be shown off to it’s fullest potential. Exactly the way I’d style it, if this wonderous blazer was mine – and if I had Joalanes amazing mane sitting on the top of my head. Maybe I’d also wear a lipstick in a colour to match the blazer, but you know me: I can hardly dress without taking lipstick into consideration. Well, all in all, I really like Joalanes great look and styling of her gorgeous blazer – especially with the leather school bag too, since it gives a hint of and old school high school teacher (meant in the best way possible, I think it’s crazy good!). What do you think – isn’t it just great?