new in: sort, simpelt og lækkert

Photobucket
IMG_1642
Photobucket

Nu får I endelig lige et nærmere kig på mine dejlige, simple stilletter fra Zara. Nu er det næsten en måned siden jeg købte dem, åh som tiden dog går! Men her er de altså – I så dem måske også i mit fødselsdagsoutfit-indlæg sammen med Cacharel-sættet HER. Jeg er virkelig glad for dem, især fordi de er så lave – omkring de 10 cm – så jeg kan også bruge dem i hverdagen uden det bliver for meget.  Deres lavde gør også at de er ret behagelige at have på og efter en hel nat i dem, mærkede mine fødder næsten intet! Ah, hvor jeg glæder mig til at trippe rundt i dem her til sommer, når vejret byder op til bare ben! Hvad synes I om dem?

Here’s finally a closer look at my lovely, simple stillettos from Zara. It’s almost a month ago, since I bought them – time passes by so fastly! But here they are – you might also have noticed them in my birthday outfit post with my Cacharel suit HERE. I really like them a lot, especially because they’re so low – about 10 cm – so I can use them for the everyday without it being too much. Their low height (was that an oxymoron?) also makes them quite comfy to wear and after an entire night with them on, my feet almost felt nothing! I am really looking forward to strolling around in these, when the weather calls for bare legs! How do you like them?

Tak for samarbejdet til Online-Roulette.dk