stripes & balls

 TOP & COAT: MONKI, SKIRT: SECOND HAND, SHOES: BIANCO

I går var jeg på en skøn gåtur med min klassekompis Lina på Malmös Västre Hamn – et nyt og smart område, men med de fineste, små, lyseblå træhuse nede ved stranden. De mange striber på husene var helt perfekte og vi skød mit favorit-regnbue-outfit dernede – og der skete noget, jeg faktisk aldrig har fortalt om, men som man som blogger ofte kan opleve. Eller, det her var måske i den grove ende, but still. For det der med at tage billeder ude i offentligheden går jo sjældent ubemærket forbi og det sker så utroligt tit at man får kommentarer med på vejen – for mit vedkommende at jeg burde smile noget mere – og folk, der vil være med på billederne eller hopper ind i baggrunden. I går kom den igen, denne gang fra to teenage-drenge, der råbte til os om de måtte være med på mine billeder. Da jeg svarede nej, fik jeg den underligste kommentar længe: “Du er også grim, jeg ville aldrig fotografere dig, du ser ud som mine nosser!”. Og deraf indlæggets titel i dag, stripes & balls – jeg tog den på engelsk, for jeg synes “nosser” var lige offensivt nok at smække i en titel på et outfit-indlæg. Hans underliv må være ualmindeligt farverigt og forunderligt at kigge på.

Jeg synes til gengæld selv at jeg så rasende smart ud i mit dobbelt-stribede look, så jeg har fundet en god portion vildt flotte striber, så I også kan køre regnbue-outfittet!
[show_shopthepost_widget id=”2467832″]
Hvad synes I om mit outfit?

 


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

0 svar til “stripes & balls”

  1. Liv Avatar

    Love the bold stripes!

    Liv

    livforstyle.net

  2. Laura Augustinus Avatar

    Wtf… det lyder som to umodne drenge der ikke kunne klare at blive “afvist”. Jeg er vild med stribe-looket i regnbuefarver og jeg synes i hvert fald ikke at man kan sammenligne dig med nosser på nogen måde haha! Eller jo! You’ve got balls, for du er modig og tør!