Styling tip: cool & casual

Jeg sad lige og rodede i mine billedmapper og fandt disse fine billeder, som Stine tog af mig i botanisk have i januar. Her til morgen har jeg haft en halv tøjkrise, og efter fundet af billederne her, vil jeg erklære den tøjkrise forsvundet. Jeg er nemlig vild med en styling af en sweatshirt med en lækker slipdress over og er netop hoppet i en sådan kombi. Wow, det ser lækkert ud!

Jeg har hittet en portion nice sweatshirts(jeg er selv i gang med at udvide min egen samling):
[show_shopthepost_widget id=”2456180″]
Som du kan kombinere med lækre slip-dresses:
[show_shopthepost_widget id=”2456183″]
Jeg ville personligt elske at bruge denne formidable sag med en cool, sporty sweatshirt som denne! Og derudover ville jeg 100p springe i sættet her, hvis jeg havde muligheden. Wow, det er så sejt!

 

Hvad synes I om sweatshirt-under-slipdress-kombinationen?