sustainable webshopping

webshopping

Hvis du vil gøre dine shoppevaner mere bæredygtige kan du sagtens gøre det hjemme fra sofaen, i stedet for at skulle ud og gennemgå samtlige genbrugsbutikker(og hvis du skal det, kan du starte i DISSE). Det er nemlig også muligt at webshoppe bæredygtige sager og jeg har fundet et par sider, det tillader netop dette – værsartig:

 

AGURK

Som jeg fortalte i mit seneste outfitpost, producerer det farverige og sjove(og danske) streetwear brand, Agurk, deres bomuldsvarer i GOTS certificeret økologisk bomuld, der er produceret under meget strikse forhold og printet bæredygtigt. Og så laver de de sejeste styles og vildeste prints! Priserne reflekterer også den gode, bæredygtige kvalitet af tøjet og ligger mellem 450-2500kr.

 

UNDERPROTECTION

Underprotection er et dansk undertøjsmærke, der producerer alt fra trusser til badetøj og kimonoer i virkelig fine styles og prints. Det, der gør Underprotection bæredygtigt er, at deres styles er lavet af materialer som bambus, tencel og genbrugs polyester. Priserne ligger mellem 200-1200kr.

 

H&M CONSCIOUS

I mit seneste post fik jeg vidst gennemgået H&Ms bæredygtige linje ret godt. Økologisk bomuld, lyocell, genbrugspolyester og genbrugte bomuldsfibre fra indleverede jeans er den del af materialerne brugt i H&Ms Conscious Collection. Designet er i top og priserne i bund, så du kan shoppe flotte, bæredygtige styles fra H&M til priser fra 70-700kr.

 

ASOS GREEN ROOM

I ASOS Green Room finder du alt bæredygtigt, der sælges hos ASOS. Her kan du shoppe ASOS’ egne bæredygtige produkter fra ASOS Africa(produceret af bæredygtige materialer under fairtrade-forhold hos samarbejdspartneren SOKO i Kenya) og ASOS Reclaimed Vintage(produceret af genbrugte materialer). Derudover er der sager at finde fra alskens bæredygtige mærker med alt fra sko til hudprodukter og – naturligvis – en masse tøj! Priserne går helt fra 32-2800kr.

 

Kender I flere bæredygtige webshops? Fyld endelig kommentarfeltet ud med tips!