svarene, del 2

 

 

Since I got no questions on my English site for this Q&A, I will only be answering the questions I got in Danish. Remember that you can switch between the Danish and the English site by clicking on the DA / EN buttons below the header. 

 

kontor-1-2Kunne du forestille dig at begynde på en uddannelse indenfor det næste års tid? Hvad skulle det være? Nok ikke inden for det næse års tid.. Jeg har gang i så meget nu og har så mange ting, jeg gerne vil nå, at det, at starte på en uddannelse nu ville være at stikke en kæp i i hjulet på den fremgang, der ellers er. Men skulle jeg tage en, skulle det være Kaospilot-uddannelsen i Aarhus, der er en kreativ ledelses- og business-uddannelse. (læs om den her).

Hvis du ikke havde startet bloggen, hvad ville du så have lavet? Åh, no idea! Mit liv siden jeg var lille har jo handlet om at jeg ville ind i modebranchen. Jeg ved simpelthen ikke hvad jeg ellers ville have lavet. Nok noget med sprog og retorik.

 

outfit august nemesis babe-4-2

Er du glad for at bo i Aalborg? Lige pt. ja. Jeg ved godt at jeg ikke kan blive her, men mit liv i Aalborg er fint for mig lige nu – jeg har brug for at blive her indtil jeg rigtig er forberedt på hvor jeg skal hen, finder mig et job der og har mentalt og økonomisk overskud til at tage væk fra Aalleren.

 

Hvor ville du bo hvis du ikke boede i Aalborg? Jeg går lidt og drømmer om London og så savner jeg Aarhus en smule.
 Ville det ikke være smartere at bo i København med dit arbejde? Jo. Absolut. Men jeg synes også man skal føle sig veltilpas, der hvor man er, og i øjeblikket ville jeg ikke føle mig tilpas i København.

Hvordan kan det være at du bor i Aalborg og ikke Hovedstaden? Der må være flere bloggerevents i København. Simpelthen fordi det er her jeg bor. Det er det, der passer mig bedst, personligt, i øjeblikket og så tager jeg den derfra(som også beskrevet herover). Jeg kan faktisk heller ikke se fidusen i København – eller, jo forretningsmæssigt kan jeg, men den der fascination af København har jeg aldrig haft, så hvorfor flytte derhen? Der er vigtigt for mig at have det godt, der hvor jeg er, og det har jeg i Aalborg pt.

 

cgV1SBV

Hvem er din kæreste (er ved at dø af nysgerrighed)?  Hvem han er? Den tror jeg ikke helt jeg vil ud med – bare fordi jeg har bloggen og han er min kæreste, betyder det ikke nødvendigvis at han også skal vises frem, som jeg viser mig selv frem. Men lidt kan jeg da fortælle: Han er sød og sjov og en hammergod ven – og kæreste naturligvis. Og så støtter han mig åndssvagt meget med mit blogger-projekt og er hamrendes god til at skyde outfit-billeder. Og så er han musiker, mums!

Hvordan har du mødt din nuværende kæreste? Jeg har mødt ham til en fastelavnsfest gennem en fælles ven, hvor jeg egentlig havde bestemt mig for ikke at skulle ud at score. Og så var han der og så var den beslutning dømt ude. Jeps, det var den aften, jeg havde blåt hår og tegninger i ansigtet. Er han også modeinteresseret? Nej, han er ikke modeinteresseret. Det han ved om mode, ved han, fordi jeg har fortalt ham det. Det er så dejligt befriende.

 

oh land concert aalborg nemesis babe-1

 

Ynglings farve læbestift? Rebel fra Mac. Mørk lillarød, som både er pudsig, sofistikeret og sexet.

Ynglingsfilm?
 Grand Budapest Hotel. Vittig, pudsig og fantastisk, visuelt!

Ynglingsbog? ”Naiv. Super.” Af Erlend Loe. En dejligt uforløsende fortælling, der efterlader en lidt forvirret omkring handlingen der ikke afsluttes på nogen særligt afsluttende måde. Men man ender med mange nye overvejelser om livet selv i stedet. Jeg læser den, når jeg bliver for stresset eller tænker for meget over tingene. Så renser den mit hoved ud og får mig til at tænke ret primitivt. Ellers er ”Doppler” af Erlend Loe og ”Alkymisten” af Paolo Coelho også på listen.

Hvad lytter du til af musik? Det skifter voldsomt meget. Pt. står den på Oh Land og gammel Paolo Nutini. Og så er jazz altid på plakaten.

 

 

standen med niko-10Hvis din næste rejse ikke skulle være blog/mode relateret, hvor ville du da rejse hen? Det er så svært ikke at medregne bloggen i rejser. Alle de billeder man kan tage til bloggen, når man er ude at rejse eller de ting man kan købe og vise frem på bloggen. Åh. Okay, hvis jeg i en uge eller to slettede blog, instagram og internettet fra mit liv, skulle jeg.. På roadtrip. Eller interrail. Hvorsomhelst. Den mest uforpligtende måde at rejse på, hvor man ikke afhænger af internet. Kun af mad og et sted at sove og så kan man gøre hvad man vil. Det drømmer jeg om.

Gør du noget specielt for at holde dig i form og se ud, som du gør? Træner du meget, og i så fald – hvor stor betydning har det for dig som modeblogger? Jeg træner meget, når jeg har tid og mulighed for det. Så står den på yoga(min yndlings træningsform, og grunden til at min ryg og mine skuldre altid er afspændte), pilates, mave/ryg og stram op. Men om det har betydning for hvordan min krop ser ud kan diskuteres. Nogle muskler er blevet mere markante, men derudover er min forbrænding bare i højsædet, så hvad angår det der slanke mode-krops-ideal, arbejder jeg ikke selv for at se ud som jeg gør. Men jeg tror faktisk yogaen har en betydning for mig som blogger – for det første, fordi det renser sindet og giver energi, åbenhed og bedre plads til inspiration, og for det andet, fordi det holder min ryg og mine skuldre afspændte, selvom jeg bruger tonsvis af tid ved computeren.