tirsdagens

FOR ENGLISH, CLICK HERE

outfit august nemesis babe-7 outfit august nemesis babe-6 outfit august nemesis babe-1 outfit august nemesis babe-3 outfit august nemesis babe-4LÆBER: UP THE AMP FRA MAC, SWEATER & NET-UNDERTRØJE: SECOND HAND, GENNEMSIGTIG T-SHIRT: MONKI, TASKE: ASOS, STRØMPER: ZARA, SKO: MARNI

Endnu en inspirations-idé fra et indlæg er blevet brugt i praksis – nemlig idéen om det komplet hvide outfit, som jeg skrev om i mit indlæg omhandlende den evigt inspirerende Ivania Carpio. Et indlæg, hvor jeg udfordrede mig selv til at prøve hendes idéer af. Den idé jeg valgte, et farveløst outfit(revolution her på NEMESIS, BABE!), synes jeg selv, jeg fik til at fungere ganske udemærket!

Jeg brugte konceptet med at alle mine forskellige hvide dele, skulle være med forskellige teksturer, hvilket gjorde at jeg endte op med en strik-sweater, en net-undertrøje(brugt om nederdel), en gennemsigtig t-shirt og en pleather rygsæk. Hvide sko kunne jeg desværre ikke diske op med, men jeg kunne egentlig godt lide det, som de sorte sko bragte til outfittet. Derudover smed jeg min lilla læbestift på for lige at pifte tingene en smule op og så lavede jeg min nye yndlings-frisure, nemlig 90’er-hestehale med totter hængende ned foran.

Jeg følte mig overraskende tilpas i outfittet her, til trods for manglen på farve.. Måske har det noget at gøre med alle de teksturer der – der var jo en hel masse at kigge på alligevel, og så synes jeg virkelig også jeg fik gjort hvidt-i-hvidt-konceptet til mit eget med outfittet her.

 

Hvad synes I om mit farveløse look?

 

SHOP MIT LOOK
[show_shopthepost_widget id=”248818″]