tegninger til fingerspidserne

 photo negletenging_zpsa205e979.jpg

Nu hvor jeg arbejder en del i caféen i Café Klædeskabet, har jeg desværre ikke super stor mulighed for at gå med neglelak så meget som jeg gerne vil – i hvert fald ikke i sådant omfang at det nytter at sætte sig og bruge god til på et lækkert negledesign.. Men jeg har givet mig selv den frihed alligevel at sætte mig ned og finde på et par negledesigns, som jeg kan bruge, når jeg får fri nok til at kunne male neglene pænt igen. Når jeg  sætter mig ned med malergrejet, er jeg som regel tom for ídéer, så når den dag endelig kommer er jeg beredt nu! Som I nok har opdaget, er jeg meget glad for en god, hvid baggrund med mønstre og tegninger på. Her er blandt andet et par grafiske, farvede idéer, et æble, en forsimplet udgave af øjne-neglene og en ret fed skak-idé hvis jeg selv skal sige det. Derudover har jeg smidt et par udefrakommende negle-idéer ind i tegningen, nemlig Ivanias fine og enkle T-strap-negle og Sarahs nuttede sky-negle, som jeg er ret vild med. Noget, jeg helt sikkert skal have fat i, nu vi tager negle-designs, er et par neglelaks-markere – jeps, sådanne kan man nemlig få!  Hvordan ser jeres negle ud pt. – og hvad er jeres bedste idé til negledesigns?

Since I’m working a lot in the café in Café Klædeskabet, I can’t wear nailpolish as much as I want to – or at least as much as it would be worth sitting down to do a cute nail design.. But I’ve decided to sit down and come up with a couple nail designs that I can use when I get enough time off work to paint my nails again. When I sit down with my polish kit, I’m usually completely empty of ideas for what do paint on my nails, when that day finally arrives, I’m prepared now! As you might have noticed, I’m very fond of a good, white background with patterns and objects drawn onto them. So here’s a bunch of coloured, graphic ideas, an apple, a simplified version of the eye and a pretty cool chess pattern, if I must say so myself. I’ve also thrown a couple of stolen nail design ideas onto my drawing, namely, Ivanias cool and simple T-strap design and Sarahs supercute clouds, whcih I really like. Something I’m surely abuot to buy, now we’re talking nail designs, is a couple of nail polish markers – yep, thos actually to exist! How do your nails look at the moment and what is your best idea for a nail deisgn?