they see me rollin’…

Photobucket
Photobucket

I går eftermiddags var jeg smuttet på loppemarked, hvor jeg gjorde et ret så bemærkelsesværdigt fund – for ud over at jeg fik købt en gul skjorte og et par plasticdyr til min vindueskarm, faldt jeg over disse. Gamle rulleskøjter, man binder fast på sine sko! Jeg kunne slet ikke slippe dem af syne, efter jeg havde opdaget dem og da jeg hørte prisen var beslutningen taget – jeg fik dem med hjem for en flad 10’er! Jeg tror helt sikkert at brugbarheden kan diskuteres – jeg tør ikke stole på hvor sikre de er at rulle rundt på, men dekorative, det er de! Så nu har jeg et par fantastiske gamle rulleskøjter stående hjemme på hylden – er de ikke bare fine?

Yesterday I went to a flea market, where I found something qiute remarkable – because other than buyin a yellow shirt and a couple of platic animals for my window cill, I found these. Old rollerskates that should be tied onto your shoes! I couldn’t take my eye off of them, afther I’d noticed them and when I heard the price, I made the decision at once – I bought them for only 10DKK/1½ euros! I’m sure that the usability of these skates can be discussed – I’m not sure that they’re the safest rollerskates ever, but they are decorative! So now I have a pair of amazing, old, old rollerskates standing in my room – aren’t they just great?