På vejen igen..

PhotobucketSS13-modeugerne er jo lige så stille blevet skudt i gang her i norden – og i denne måned går det så løs i de større modebyer, såsom for eksempel London.. Hvilket betyder at jeg helt sikkert skal afsted til London under modeugen. Mine ture til Paris og København har givet mig blod på tanden, så fra nu af vil jeg gøre hvad jeg kan for at komme afsted til modeugerne i Europa og jeg starter blidt ud med London og Paris denne sæson (jeps, selvfølgelig skal jeg da til Paris igen!). Men jeg er nu gået i gang med at planlægge turen til London – flybilletterne er bestilt, jeg mangler lige at finde et sted at bo, planlægge min tid der ovre og selvfølgelig planlægge outfits! Åh, hvor er det vigtigt! Især da jeg ikke har en helvedes masse skejser til at shoppe nyt, så jeg må gå i krig med det tøj jeg har og så håbe på at jeg kan lave nogle gode, nye og interessante outfits – det skal nok blive spændende! Men jeg glæder mig i hvert fald virkelig meget til at prøve hvordan modeugen er i London – nu er det jo også min første prêt-a-porter-modeuge ud over København, hvilket betyder mange flere shows på kalenderen, god planlægning og muligvis også lidt mere spændende “regular people”-streetstyle i forhold til haute couture-ugens kendisser og fine modefolk. Juhu, det bliver godt! Jeg er også ved at få rejsefeber igen, det er jo hele 2 måneder siden jeg sidst har været ude af landet!

The SS13 fashion weeks have started here in Scandinavia and this months they’ll get started in the larger fashion cities of Europe, such as London.. And that means that I’m definately going to London during fashion week. My fashion week trips to Paris and Copenhagen have left me wanting more, so now I’ll do what I can to get around to the fashion weeks in Europe, starting gently with London and Paris this season (yep, I have to go to Paris again, of course!). But I’ve started planning my London trip – the plane tickets have been ordered, now I just need a place to stay and I should start planning my time schedule for when I get there.. Oh and of course, planning outfits! God, that’s important! Especially because I don’t have too much money to go shopping for, so I have to get going with what I have and hope to make some good, new and interesting outfits – that’ll be fun to see! But I am so looking forward to try and see how fashion week is in London – it’s also my first prêt-a-porter fashion week, besides from the one in Copenhagen, which means a lot more shows on the calendar, a good amount of planning and possibly a bit more exciting “regular people”-street styling than you see at the haute couture weeks, whichare packed with celebrities and important fashion people. It’ll be great! I also crave to go traveling soon again, I mean, it’s 2 months since the last time I went out of the country!