ti stykker tøj, jeg tager med til modeugen

bringing for fashion week copenhagen ss15-3 bringing for fashion week copenhagen ss15-2 bringing for fashion week copenhagen ss15-1ALT TØJ, HAT OG SORT RYGSÆK: SECOND HAND, SANDALER: VAGABOND, HVID RYGSÆK: ASOS, SLIPPERS: KENZO fra Sarenza.dk(gave)

Så er tiden kommet: modeugen i København er skudt i gang og jeg er stukket af mod hovedstaden.

I går fik jeg hurtigt smidt en bunke ting i min kuffert til de outfits, jeg vil iklæde mig under modeugen – af uvisse grunde er jeg åbenbart meget tiltrukket af blå, rød, hvid og sort som et gennemgående tema i disse outfits.
Hver af mine outfits indeholder en ting, jeg endnu ikke har haft på: den fantastiske cykel-t-shirt og en stråhat fra Paris; en blå-turkis t-shirtkjole, som jeg nyligt har fundet i en genbrugsbutik; og et par fine nye silke-slippers, som I nok snart skal se lidt mere til.

I dag står den på en smule forberedelser og møder før modeugen rigtig går i gang i morgen – jeg skal blandt andet filmes til en video om en modebloggers “dagbog” fra modeugen for Berlingske(jeg lægger videoen op så snart den er live!) og i aften skal jeg til fancy middag.
Derudover står modeugen på omkring 15 shows, 3 morgenmads-arrangementer, to street style jobs, forfærdeligt meget networking(jeps, jeg medbringe hundrede visitkort denne gang) og naturligvis det faktum at jeg får alle mine skønne blogger-kolleger at se i løbet af de næste par dage.

 

Kommer I til modeugen? Og hvad ville I tage på?