tid til ny tatovering

 

Som I måske spottede på min InstaStory i går aftes sad jeg og tegnede lidt idéer til en ny tatovering. Endelig har jeg nemlig fundet en tatovør i København, som har den stil jeg leder efter! Vi sidder til tider og sender hinanden billeder af tegninger udfra de inspirationsbilleder, som jeg viste hende for et par uger siden. Efter jeg lige sad og tegnede i går, fik jeg også kigget lidt mere på inspiration. Stilen bliver en blanding af mine to yndlingstatovører på insta, Yeda Zweifel og Moritz Lindur(som har lavet alle dem på billederne) som begge laver super cool og minimalistiske tatoveringer. Min tatovering kommer til at være en mellemting mellem en krusedulle og en gren med et par blade på. Jeg skal også have en lille mariehøne på samme arm som krusedulle-grenen, men jeg er stadig usikker på præcis hvordan den skal se ud. Det bliver d. 9. maj, hvor min søster også skal med ind og have en lille ting – jeg glæder mig så meget!

Følger I nogle spændende tatovører eller har nogle tatoveringer I går og tænker på at få lavet?