tidsfordriv: 5 artikler til din regnvejsdag

Nu hvor vejret ikke ligefrem byder op til picnic og svømmeture i havet, har jeg spenderet en masse tid foran computeren(har vi ikke alle det?) og fået læst en hulens masse artikler på nette om mode og blogging og set lidt for mange videoer på instagram med den der ice bucket challenge.

.. Og nu hvor jeg er ret sikker på, at jeg ikke er den eneste der spenderer en masse tid foran skærmen, hvorfor så ikke dele ud af alle de sager, jeg har fået min tid til at gå med at læse(in the name of research til bloggen, naturligvis)?

 

Skærmbillede 2014-08-20 kl. 13.53.04Jeremy Scotts kæmpe pr-stunt med McDonalds-kollektionen for Moschino og hans egne pop-kulturs-projekter i sine egne kollektioner tyder på der ligger en masse spændende bag – læs Jeremy Scotts A-Z her og lær mere om modeskaberen!

 

ifb-pic-1Når jeg går i stå med blogging, har spørgsmål eller ting, jeg vil undersøge angående blogging og min business i forbindelse med bloggen, tyr jeg altid til Independent Fashion Bloggers – her finder man info om alt fra mode-nyheder, nyheder i blogging-verdenen, blogging-tips og forretnings-tips indenfor blogging-verdenen.. Brugbart? Oh yes! Jeg spenderer flere timer derinde om ugen!

For eksempel kan du læse om hvordan du forhandler kontrakter med firmaer til blogsamarbejder her – eller læseartiklen “5 blogging rules I no longer believe in og måske få en lille opvækning hvad angår din egen blog.

 

Skærmbillede 2014-08-20 kl. 13.57.32WhoWhatWear har lister over alt – bedste blogger outfits, 5 par støvler enhver kvinde har brug for, 9 shopping-måder man kan spare penge med og som billedet herover viser – 13 fashion-instagrams du skal følge(hovsa, var det mig der var på den liste?).

 

1086603Maison Martin Margiela sender de vildeste kollektioner ned af catwalken hver couture-sæson – og pudsigt nok passer de perfekt sammen med Malewichs malerier – se de smukke sidestillinger af MMM’s couture-looks og Malevichs malerier her! 

 

Hvad læser I på disse efterårsagtige dage?

 

Psssst.. apropos den famøse ice bucket challenge: en så vigtig dame som Anna Wintour er også med på trenden – se videoen HER!

Udgivet
Kategoriseret som BLOG