torsdagens

GULgulgul outfit nemesis babe august yellow-7 GULgulgul outfit nemesis babe august yellow-1 GULgulgul outfit nemesis babe august yellow-5 GULgulgul outfit nemesis babe august yellow-3 GULgulgul outfit nemesis babe august yellow-6 GULgulgul outfit nemesis babe august yellow-2 GULgulgul outfit nemesis babe august yellow-4LÆBER: RUSSIAN RED fra MAC, HÅRSPÆNDE: HAIR DESSERT, TOP, JAKKE, BÆLTE OG BUKSER: SECOND HAND, SKO: VAGABOND, TASKE: LOVE MOSCHINO gave fra Sarenza.dk

Jeg har – indtil i går – aldrig fået min hvide 90’er-net-top ordentligt i brug. Det er lidt en svær sag at iføre sig, nu når den 1. viser hud på en ok slutty måde og 2. har så stærke 90’er-referencer at det bliver svært at tage seriøst.

Dog synes jeg selv at de store herrebukser fik kølet den 90’er-agtige klamhed og useriøsitet ned til niveau, hvor den egentlig fungerede fint som hverdagsbeklædning og ikke bare noget, man ser på en kikset stripklub.

Jeg bestemte mig derudover for at gå lidt agurk i gul – nu er det jo så længe siden – og jeg var tosset med det! Udover det faktum, at jeg lignede en underlig, gul munk, når jeg lukkede jakken over bukserne, gik det gule look kombineret med 90’er-toppen ganske udemærket med mine yndlingssandaler(ja, selvom det blæser og regner, kan jeg altså ikke lægge dem fra mig) og min nye rygsæk.

Hvad synes I om mit gule/net-outfit?

 

SHOP LOOKET
[show_shopthepost_widget id=”223362″]