Tilbage fra Færøerne og hvad I kan forvente jer

 i dette indlæg er der affiliate links, der alle er markerede med *
HAT: borrowed from ENVII, JUMPER: SECOND HAND(similar here*), JACKET: borrowed from STUTTERHEIM(similar here*)

Måske er det kun gået tre og en halv dag siden jeg sidst sad her på værelset foran computeren, tre og en halv dag som blev spenderet på Færøerne, men jeg synes turen har føltes meget længere af en eller anden grund. Turen har været så dejlig. Det at komme helt væk, afsted til et ret så lille land med små byer, bjertagende natur og en vind der siger spar to har rigtig fået blæst hverdagen ud af mit hoved. Så dejligt!

Jeg tog turen som en blogtur: en tur med det formål at producere en masse materiale til bloggen, og det har jeg absolut fået gjort i selskab med min veninde og foto-assi Kathrine. Vi har skudt billeder til en lille cityguide til Tórshavn, en masse video til en stemningsvideo fra turen og utallige varme outfits(som nogen af jer har efterspurgt – f.eks. det her). Så der kommer en hel masse smukke indtryk herfra i løbet af de næste par uger – både skudt i naturen, i byen og I nogle smukke rum, caféer og butikker.

Udover at arbejde og fotografere på højtryk, fik vi også tid til en smuk, men hård gåtur i den vilde natur mellem den lille by Midvagur og vandfaldet Bøsdalafossur i lørdags. Den stod på stiv kuling med sindssyge vindstød og flygtige hagl-storme, der føltes som små nåle i ansigtet, mens vi gik og gik, indtil det gik op for os, at det ville blive for mørkt før vi kom ud til det smukke vandfald. Så vi vendte om på halvvejen, man vi fik en smule fine billeder af andre vandløb på bjergene. Selvom vi begge var klædt varmt og praktisk på nåede vandet igennem Kathrines termodragt og ned i hendes gummistøvler og ind igennem de plasticposer jeg havde på fødderne i mine sneaks(nogen havde glemt at tage regn-appropriate sko med), dog holdt jeg mig tør på resten af kroppen.

Jeg havde lånt den fineste regnjakke fra Stutterheim og så stod den ellers på en god mængde undertrøjer a la denne her*, og en varm sweater, der gik højt op i halsen(der er en her der ligner*), toppet af med en lille termo-agtig dunjakke a la den her*. Derudover stod den på to par tykke strømpebukser, de her jeans*(underligt valgt til vandretur, men det var de eneste gode bukser jeg havde med) og vores Airbnb-værts regnbukser.

Vi blev begge to enige om at vi nok hellere må tilbage til Færøerne i sommertiden for at opleve den smukke natur under lidt mindre barske forhold og nå ud i naturen noget mere – bevæbnet med mere vandre-venligt tøj også. Der kommer ikke mega meget mere natur-indlæg fra turen, udover en håndfuld bjerg- og vandfaldsskud i stemningsvideoen fra turen.

Har I været på Færøerne? Og hvad synes I om det?