Tirsdag i Paris

Nemesis babe Marie My in Paris shot by Isabella Thordsen outfits-9-4
Nemesis babe Marie My in Paris shot by Isabella Thordsen outfits-2-4
Nemesis babe Marie My in Paris shot by Isabella Thordsen outfits-6-4Nemesis babe Marie My in Paris shot by Isabella Thordsen outfits-1-4Nemesis babe Marie My in Paris shot by Isabella Thordsen outfits-3-4
Nemesis babe Marie My in Paris shot by Isabella Thordsen outfits-7-4
Nemesis babe Marie My in Paris shot by Isabella Thordsen outfits-4-4
Nemesis babe Marie My in Paris shot by Isabella Thordsen outfits-8-4 HAT: METTE ASSARSON, LIPS: L’OREAL 337, JACKET, SHOES & BAG: SECOND HAND, KNIT: LÆRKE BAGGER, JEANS: MONKI

Okay, det her indlæg kunne lige så godt have fået titlen “se hvor mange gange Marie kan kigge til den samme side”, hva’? Sådan går det jo en gang i mellem og måske gjorde jeg det af en helt speciel grund, nemlig for at vise den hammersmarte hat frem, som jeg formåede at holde på hovedet hele den blæsende tirsdag i sidste uge, hvor jeg var iført outfittet her til modeugen i Paris. Jeg kørte – for muligvis første gang nogensinde – et laid back denim-look, som jeg peppede op med den mest formidable og varme uldstrik, som jeg har lånt af Lærke Bagger(husker I hende fra dette indlæg?). Tænk sig lige, hvor voksen, jeg er gået hen og blevet, når det kommer til at klæde sig på til modeuge – praktisk, komfortabelt og varm. Hvem havde troet den dag ville komme?

 

Jeg er selv ret tosset med outfittet – hvad synes I?
[show_shopthepost_widget id=”1107442″]