tirsdagens

normcore nike nemesis babe outfit-3normcore nike nemesis babe outfit-1-2normcore nike nemesis babe outfit-1normcore nike nemesis babe outfit-2normcore nike nemesis babe outfit-2-2LÆBER: & OTHER STORIES, TOP: NIKE, JAKKE & LEGGINGS: SECOND HAND, SKO: MARNI

Da jeg i går hang ud med min søde veninde, Linea, og var på genbrugsjagt efter et outfit til Elle Style Awards på mandag(hvor jeg intet fandt – ih, hvad gør jeg?) fik jeg lige snuppet et par fotos af mit outfit. Jeg var hoppet i noget der ligner et 90’er-normcore-ish(tja, den trend kommer jeg nok alligevel til at springe med på) sporty outfit. Jeg var hoppet i et par bomuldsleggings, jeg havde fundet i en genbrug for nylig til billige penge og, i stedet for en crop top, brugte jeg en af mine sports-bh’er som top – da jeg købte den havde jeg slet ikke tænkt på hvor meget den passer til disse tiders normcore-logo-mani, og opdagede det først, da jeg stod med de orange leggings på foran spejlet og prøvede at hitte ud af hvilken top jeg skulle have på.. Hvilket så endte med at blive intet andet, end den sports-bh jeg allerede var iført.
De orange leggings minder mig så umådelig meget om de leggings min mor gik i – og fik min søster og jeg til at gå i – da jeg var barn. Dengang blev de dog oftest båret med matchende, enorme bluser – et outfit jeg egentlig ville elske at eje nu. Så da jeg om aftenen smed min Ashish-sweater på, da jeg skulle på arbejde, blev jeg helt nostalgisk: selvom den ikke havde matchende mønster, lignede jeg godtnok unægteligt meget min mor i halvfemserne.. Men det siges vel også at man altid vender tilbage til sine rødder, ikke sandt?
Hvad synes I om outfittet?

SHOP MIT LOOK

[show_shopthepost_widget id=”51338″]